به گزارش سلام لردگان - مهندس «هيبتيان» افزود: پروژهي گازرساني به «مسکن مهر» منظريه شهرکرد فاز 37، پروژهي گازرساني به «مسکن مهر» منظريهي شهرکرد فاز 38، پروژهي گازرساني به روستاي جمالوي جديد و پروژهي گازرساني به روستاهاي دره شور، حسينآباد، قلعهي رشيد، شکرآباد و قلعهي درويش همزمان با چهارمين روز از دههي مبارک فجر به بهرهبرداري رسيد.
وي با بيان اينکه براي اجراي اين پروژههاي گازرساني در مجموع 19 هزار و 892 متر شبکه اجرا و 718 انشعاب نصب شده است، ادامه داد: با اجراي اين 4 پروژه، امکان بهرهمندي 4520 خانوار استان از نعمت گاز طبيعي فراهم ميشود.
مديرعامل شرکت گاز چهارمحال و بختياري از افتتاح 2 پروژهي گازرساني ديگر در استان همزمان با دههي فجر در يکشنبه هفته آينده خبر داد.
هيبتيان گفت: اين دو پروژهي گازرساني شامل پروژهي گازرساني به روستاهاي درکه، چاهگاه جوب نساء و برآفتاب خنگ لردگان و پروژه گازرساني به روستاهاي تنگ کلوره، امام آباد و رحيمآباد است که با بهرهبرداري از اين دو پروژه تعداد روستاهاي برخوردار از گاز طبيعي در استان به 357 روستا ميرسد.
به گفتهي وي، شرکت گاز استان 63 هزار ميليون ريال اعتبار براي پروژههايي که در دههي فجر امسال به بهرهبرداري ميرسند، هزينه کرده است.